Божествена Литургија во Терапевтскиот центар „Покров“, Водоча
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Терапевтскиот центар „Покров“, Водоча (20.01.2024 18:00)

Денес, на празникот на соборот на свети Јован Крстител, Митрополитот Струмички г. Наум отслужи Божествена Литургија во параклисот посветен на Рождество на свети Јован Крстител, во Терапевтскиот центар „Покров“, с. Водоча.