Божествена Литургија
 
 
 
 
 

Божествена Литургија (03.03.2024 11:33)

Денес, во Неделата на блудниот син, Митрополитот Струмички г. Наум отслужи Божествена Литургија во црквата „Свети Јован Крстител“, во близина на Струмица.