Акатист на Пресвета Богородица во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, во Струмица
 
 
 
 
 

Акатист на Пресвета Богородица во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, во Струмица (22.03.2024 20:01)

Во петок, на 22 март 2024 година, викарниот Епископ Стобиски г. Јаков отслужи мало повечерие со Акатист на Пресвета Богородица во манастирот „Светите Петнаесет Тивериополски свештеномаченици“, во Струмица.