Помен на проф. Тотју Коев
 
 
 
 
 

Помен на проф. Тотју Коев (29.05.2006)

 

Денес се навршуваат 40 дена од упокојувањето на професорот Тотју Коев од Теолошкиот факултет при Универзитетот „Свети Климент Охридски“ во Софија.