Претсоборнa сеправославна конференција во Шамбези
 
 
 
 
 

Претсоборнa сеправославна конференција во Шамбези (11.06.2009)

Во Православниот центар на Цариградската Патријаршија во Шамбези, Швајцарија, веќе петти ден се одржува IV сеправославна претсоборна конференција посветена на прашањето за православната дијаспора.

 

       

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

Извор: Дверибг.нет