Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Вечерна служба на празникот на св. Георгиј во Куманово (05.05.2011)

На 05. 05. 2011 год, во манастирот на свети Георгиј во Куманово, Митрополитот Полошко-кумановски г. Кирил во сослужение на светенството од Куманово ослужи Вечерна Богослужба. Потоа Митрополит г. Кирил на присутните верници им се обрати со празнично слово за светителот.

 

  

 

   

 

 известува: о. Жико Тодоровски