Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Во посета на Осоговскиот манастир (29.05.2011)

Во петок, на 27.05.2011 година, Неговото високопреосвештенство Митрополитот господин Кирил, надлежен архиереј на Полошко-кумановската епархија, беше во посета на резиденцијалниот манастир  „Св. Јоаким Осоговски Чудотворец“  во Крива Паланка, заедно со гости, вработени во Завод за социјални дејности - Скопје.

 

Известува: о. Александар