Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Рождество на Пресвета Богородица (21.09.2011)

Во чест на Раѓањето на Пресвета Богородица, на 20.09.2011 год., во манастирот св. Георгиј во с. Дељадровци, Митрополитот Полошко-кумановски г. Кирил во сослужение на свештеници од Полошко-кумановска Епархија отслужи Вечерна Богослужба. Потоа Митрополитот произнесе празнично слово.

 

        

 

        

 

      

 

      

 Известува: о. Жико Тодоровски