Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Во посета на манастирскиот комплекс Св. Атанасиј и Св. Богородица (23-02-2012)

Денес Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски Господин Господин Стефан беше во посета на тетовското архиерејско намесништво при полошко - кумановската Епархија каде го посети Лешочкиот манастирски комплекс.

 

По тој повод нашиот надлежен Епархиски Архиереј Митрополитот Полошко - Кумановски Господин Кирил приреди предпокладен свечен ручек во резиденцијалната трпезарија при манастирскиот комплекс.

 

  

 

 

 

Подготвил: Диме Змејкоски